En Yeni İçerikler

BUGÜNKÜ MAÇLAR – 8 Mayıs bugün kimin maçı var?

0
Futbolseverler maçları günlük olarak takip etmek için 'Bugün hangi maçlar var?' sorgulaması yapıyor. Desteklediği takımların maçlarını kaçırmayan futbolseverler, diğer karşılaşmaların kırmızı kart, penaltı, ofsayt kararlarını ve maç skorlarını takip etmek için 8 Mayıs hangi maçlar var?' sorusunun cevabını araştırırken bugünkü maçları haberimizde derledik.

Ali Çamdalı: Bu bir başlangıç

0
Düşmeme mücadelesi veren Konya'yla ilk maçında şampiyonluk yarışındaki Fenerbahçe'den puan alan teknik direktör Ali Çamdalı, iddialı konuştu. Çamdalı, "Bu bir başlangıç. Bize daha fazlası lazım."

Belözoğlu: Üzgünüz

0
Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, 1-0 kaybettikleri Beşiktaş maçından sonra üzgün olduklarını söyledi. Kupayı kazanmayı hedeflediklerini belirten Bölezoğlu, "Basit bir hatayla gol yedik. İyi mücadele ettik. Öne geçebilecek fırsatları da yakaladık ama olmadı. Üzgünüz" diye konuştu.

Varsa yoksa 3 puan

0
Evinde penaltı kaçırdığı final gibi maçta Hatay'la berabere kalan G.Antep FK, Adana Demir deplasmanında galibiyet hedefliyor. Kırmızı- siyahlılar, Adana'da kazanıp ligde kalma umudunu artırmak istiyor.

İlhan Palut müjdesi

0
Rizespor yöneticisi Hasan Yavuz Bakır: İlhan Palut, Rizespor’da mutlu. Sözleşme uzatma konusunda prensipte anlaşmaya vardık.

Son adımdayız

0
Serdar Topraktepe: kupaya bir adım daha yaklaştık mutluyuz: “Ankaragücü gibi zorlu bir rakibe karşı kazanıp finale çıktık. Kupayı kazanıp taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz.”

Kupaya selam

0
Siyah-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde 0-0'ın rövanşında Ankaragücü'nü tek golle yenip finale yükseldi. Bu sezon kupadan başka hedefi olmayan Beşiktaş, sahasında ağırladığı Ankaragücü’nü Muçi’nin golüyle yendi. Taraftarının desteğiyle finale uçan Kara Kartal, rakibini beklemeye başladı

Fenerbahçe’de isyan!

0
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Konyaspor’la berabere kalarak şampiyonluk ümitlerini mucizelere bırakan Fenerbahçe'de, taraftarlar isyan bayrağını açtı. Yönetim ve İsmail Kartal, istifaya çağırıldı. (FB spor haberi)

Ferdi Arsenal’le görüşüyor

0
İngiliz basını, Ferdi Kadıoğlu'nun Arsenal'le görüştüğünü duyurdu. Haberi de babası Feyzullah Kadıoğlu'nun ağzından çıkan cümlelerle verdi. Haberde; Feyzullah Kadıoğlu'nun "Ferdi, Arsenal'le görüşüyor. Evet Arsenal'le gidiyor. Büyük oranda Arsenal'le anlaştık" ifadeleri kullanıldı.

Tisserand: Böyle bir şey görmedim

0
Bir dönem F.Bahçe forması giyen Tisserand, "Beni en çok etkileyen olay Trabzonspor ile oynadığımız maç sonrası yaşananlar oldu. 5-10 bin taraftar ve basın mensupları havalimanındaydı. Gece 2 ya da 3 olmalı. Tüm basın orada. Başkanın elinde megafon 'Hakkımızı yediler' diye bağırıyordu. Benim o an tek isteğim bir an evvel eve gitmekti. Kulüp, taraftarları havaalanına çağırmış. Hayatımda böyle bir olaya şahit olmadım" dedi.