İspanya La Liga’da liderliği açık ara önde götüren Real Madrid’de gözler 34. haftaya ve Arda Güler’e çevrildi. Geçtiğimiz hafta Real Sociedad karşısında ilk kez 11’de şans bulan ve attığı golle 3 puanı getiren Arda Güler La Liga’da bir kez daha sahaya ilk 11’de çıkmaya hazırlanıyor.

İspanyol basınında yer alan haberlere göre; teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler’e bu hafta Cadiz karşısında bir kez daha ilk 11 şansı verecek. 

4 HAFTA KALA ŞAMPİYONLUĞU İLAN EDEBİLİR

Ligin 34. haftasında 4 Mayıs Cumartesi günü TSİ 17:15’te Cadiz’i konuk edecek olan Real Madrid’de Arda Güler’in maça ilk 11’de çıkması bekleniyor.

Defansa Central’de yer alan habere göre; Ancelotti milli futbolcunun yanı sıra ilk 11’de Carvajal, Nacho, Militao, Fran Garcia, Camavinga, Modric, Ceballos, Brahim ve Joselu’a şans verecek. Böylece Arda Güler, Santiago Bernabeu’daki bir La Liga maçında ilk kez 11’de sahaya çıkmış olacak.

Real Madrid konuk edeceği Cadiz’i yener, Barcelona da Girona deplasmanında puan kaybederse Madrid, La Liga’nın bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.

Maç öncesi 84 puanı olan Real Madrid’in, en yakın takipçisi Barcelona’nın 73 puanı bulunuyor.

 

Kaynak: Sözcü