1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) tarafından düzenlenen “Galatasaray’da Yılın Sporcusu” ödül töreni gerçekleştirildi.

RAMS Park Özhan Canaydın Salonu’nda düzenlenen törene, Kulüp Başkanı Dursun Özbek, Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur ve yönetim kurulu üyeleri, futbol A takımı teknik direktörü Okan Buruk, GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu, dernek üyeleri ve sporcular katıldı.

Organizasyonda “Onur” ödülüne futbol A takımı kalecisi Fernando Muslera, “Yılın Erkek Sporcusu” ödülüne futbol A takımı oyuncuları Dries Mertens ve Barış Alper Yılmaz, “Yılın Kadın Sporcusu” ödülüne de milli voleybolcu İlkin Aydın layık görüldü.

Bu sezon Galatasaray formasıyla gösterdiği performansla göz dolduran ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Dries Mertens, sarı-kırmızılı takımdaki geleceğine ilişkin konuştu.

“BEN VE AİLEM BURADA ÇOK MUTLUYUZ”

Belçikalı yıldız, “Ben ve ailem burada çok mutluyuz. Aslında bir sene için gelmiştim ama şu an ikinci senemi tamamladım.

“KALIP KALMAYACAĞIMI BİLMİYORUM”

Kalıp kalmayacağımı bilmiyorum ancak bu ödül ve her şey için çok teşekkür ederim. Bana burada evimde gibi hissettirdiniz.” ifadelerini kullandı.

Dries Mertens bu sezon Galatasaray formasıyla 47 maça çıktı.

Tecrübeli futbolcu, 9 gol ve 16 asistlik bir performans sergiledi.

36 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeriyse 1.8 milyon Euro.

Kaynak: FotoMaç