Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında normal sürede Yunan ekibi Olympiakos’u 1-0’lık skorla mağlup etti. Fakat bu skor Kanarya’ya yetmedi. Sarı-lacivertlilerin ilk maçtan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılması nedeniyle mücadele penaltı atışlarına kaldı. Penaltı atışlarında ise turu geçen taraf konuk ekip oldu. Bu sonucun ardından Fenerbahçe, Avrupa’dan elendi.

Fenerbahçe’de moraller bozuk, yüzler asık… Sezona 4 kupa parolasıyla başlayan sarılacivertliler, bu hedeflerinden tek tek uzaklaştı.

Kanarya, önce 27 Şubat’ta Ziraat Türkiye Kupası’nda Ankaragücü’ne elendi. Ardından TFF ile yaşanan problemler nedeniyle 7 Nisan’daki Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkan sarı-lacivertliler, karşılaşmanın ikinci dakikasında sahadan çekildi ve kupayı ezeli rakibi Galatasaray’a hediye etti.

İki kupa gidince Avrupa Konferans Ligi ve Süper Lig elde kalmıştı.

YÖNETİME DE TEPKİ BÜYÜK

Sarı-lacivertliler, Konferans Ligi çeyrek finalinde de Yunan ekibi Olympiakos’a penaltılarla elendi.

Karşılaşma boyunca iki farklı skoru yakalayamayan F.Bahçe’de teknik direktör İsmail Kartal da yaptığı değişikliklerle maçın kaderini değiştirdi.

Turu Olympiakos’a hediye etti. Maç sonu taraftarlar tüm okları İsmail Kartal’a yöneltti.

Kartal, ağır dille eleştirildi. 53 gün içinde üç kupaya veda edildi ve elde bir tek lig şampiyonluğu kaldı. Yönetime de camiadan büyük tepki var.

KRUNIC – ZAJC TAKINTISI

Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın eleştirildiği konulardan biri de Miha Zajc ile Rade Krunic takıntısı…

İki oyuncudan da verim alınamamasına rağmen, Kartal sürekli bu ikiliye şans veriyor ve bu da Fenerbahçe’ye puanlar kaybettiriyor. Tecrübeli çalıştırıcı, bu nedenle de fazlasıyla eleştiriliyor.

Kaynak: FotoMaç