Geçtiğimiz sezon başında Süper Lig devlerinden Galatasaray’ın başına geçen ve ilk sezonunda şampiyonluk sevinci yaşayan Okan Buruk için sarı-kırmızılıları üzecek bir haber geldi.

Süper Lig’de bitime 4 hafta kala ezeli rakibi Fenerbahçe’nin 4 puan önünde bulunan Cimbom’da Okan Buruk şampiyonluğun ardından takımdan ayrılacak.

OKAN BURUK’A ARABİSTAN’DAN TALİP

Süper Lig’de Galatasaray ile neredeyse kırılmadık rekor bırakmayan Okan Buruk, üst üste 2’nci şampiyonluğunu kazanmaya hazırlanırken kendisi için flaş bir gelişme yaşandı.

Akşam’ın Suudi Arabistan basınından derlediği habere göre; Al-Ittihad sezon sonunda Okan Buruk’u kadrosuna katacak.

HENÜZ GÖRÜŞME YOK

Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan ve şu ana kadar yeni sözleşmeye imza atmayan Okan Buruk’un geleceği merak ediliyordu.

KESENİN AĞZI AÇILACAK!
Buruk için çıkan haberin detaylarında, Al-Ittihad’ın henüz başarılı çalıştırıcı ile bir görüşme gerçekleştirmediği ancak tecrübeli teknik adamı ikna edebilmek için kesenin ağzını sonuna kadar açarak mutlu sona ulaşacağı iddia edildi.

GALATASARAY RAKAMLARI

Okan Buruk, Galatasaray’ın başında tüm kulvarlara 91 maça çıktı.

51 yaşındaki çalıştırıcı, bu mücadelelerde 70 galibiyet, 10 beraberlik ve 11 mağlubiyet alarak maç başında 2.42 puan ortalaması yakalamayı başardı.

Buruk, 1’er kez de Süper Lig ve Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Kaynak: FotoMaç