Bayern Münih’in İngiliz golcüsü Harry Kane, Real Madrid forması giyen vatandaşı Jude Bellingham ile arasında geçenleri anlattı.

Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Bayern Münih ile Real Madrid 2-2 berabere kalırken, Harry Kane, takımını 2-1 öne geçiren penaltı golünü kaydetti. 

Jamal Musiala, Real Madrid’in savunmacısı Lucas Vazquez tarafından ceza sahası içinde düşürülünce, hakem Clement Turpin penaltı kararı verdi. Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Harry Kane, bu alandaki ustalığını bir kez daha gösterdi. İngiliz forvet, bu sezonki 43. golünü atmayı başardı.

Penaltıdan önce sahada dikkat çeken bir diyalog yaşandı. 19 yaşındaki Jude Bellingham, penaltıyı kullanacak olan İngiltere kaptanı Kane’i konsantrasyonunu bozmak amacıyla sözlü olarak rahatsız etmeye çalıştı.

“SOL TARAFA VURACAKSIN”

İspanyol gazeteci Guillem Balague’ye göre; Real Madrid’in süperstarı Kane’e ‘Sol tarafa vuracaksın’ dedi.

Balague, ‘Kane’in Bellingham’ı duymadığını’ ve ikilinin maçtan sonra soyunma odasında konuştuklarını, Kane’in Bellingham’a “Ne dedin?” diye sorduğunu da sözlerine ekledi.

KANE: NEYSE Kİ BAŞARAMADI

Kane bu durumu, “Dürüst olmak gerekirse bana ne dediğini bilmiyorum. Bellingham vuruşumu yapmadan önce bana bir şeyler söyledi ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Kulağıma bir şeyler mırıldandığını gördüm. Gerçek şu ki, ona ne istediğini sormalıydım. Penaltıyı nasıl atacağıma konsantre olmuştum ve eminim beni hata yapmaya zorluyordu. Neyse ki başaramadı ve ben de golü attım.” şeklinde açıkladı.

Kaynak: Sözcü