Kreisliga’daki mücadelede eski Alman milli futbolcu Max Kruse, profesyonel kariyerini noktaladıktan tam 130 gün sonra BSV Al-Dersimspor’un yedek takımıyla ilk maçına çıktı. Bu maçta, Spandauer Kickers III ile 1-1 berabere kalırken, hemen bir asist yaparak sahadaki varlığını hissettirdi. Ancak maçın ardından yaşanan bir olay, Kruse’nin mutlu gününü gölgeledi.

Kruse’nin eşi Dilara’ya yönelik tribünlerden gelen hakaretler, tecrübeli oyuncuyu derinden rahatsız etti. Bu duruma tepkisini bir video aracılığıyla Instagram üzerinden dile getiren Kruse, “Saha içinde ve dışında belden aşağı konuşmanın oyunun bir parçası olduğunu biliyorum. Ama karımı bunun dışında bırakın! Dün beni desteklemek için oradaydı. Ben sahada duymadım ama daha sonra bana bir video gösterdi. Ve bazı taraftarlar, ‘F*ck Dilara’ tezahüratları yaptılar.” ifadelerini kullandı.

“KARIMI BU İŞİN DIŞINDA TUTUN”

Dilara ve Max Kruse, 2020 yılından bu yana birlikte ve 2021 yılında evlenmişlerdi.

Dilara’nın da diğer taraftarlar gibi maça gelerek eşini desteklemesi, bu tür tatsız olaylarla gölgelenmiş oldu. Kruse hakaretlerle ilgili olarak, “Böyle bir şey bel altıdır, kendinizi sorgulamalısınız, bu işin bir parçası değil. Bana saldırırsanız sorun değil, hiç kaşınmıyorum ama karımı bu işin dışında tutun.” şeklinde konuştu.

Max Kruse, futbol kariyeri boyunca Fenerbahçe, Wolfsburg, Union Berlin, Werder Bremen, Borussia Mönchengladbach ve St Pauli gibi takımlarda forma giyerek Bundesliga’da 300’den fazla maça çıkmış bir isim.

Geçtiğimiz aralık ayında aktif futbol hayatını sonlandıran Kruse, saha dışı konularda da ses getirmeye devam ediyor.

Kaynak: Sözcü