Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 96 puana ulaşarak Süper Lig rekoru kırdıkları Sivasspor karşılaşmasının ardından konuştu. İşte Okan Buruk’un sözleri…

‘GOL VE AVERAJ ÖNEMLİ’

“Baştan sona üstündük. Çok da güzel goller attık bugün. Oyun içerisinde top daha çok bizdeydi. Her şeyi mükemmel yaptığımızı düşünüyorum. Gol ve averaj olarak da önemli bizim için. Bu da bizim için değerli. Buna ayrıca seviyoruz. Seyircimiz yine muhteşemdi. Onların heyecanı her zaman oyunculara yansıyor. Değerli bir galibiyet. Bir sonraki maça hazırlanmaya başlayacağız oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Mükemmel bir akşam yaşadık.”

‘ICARDI’NIN ÜZERİNDE 3 OYUNCU VARDI’

“Rakibimizin bazen 8’li, bazen 9’lu savunma yaptığını biliyoruz. Rakibe topu veren bir takım. Bunun yanında pozisyon da veren bir takım. Doğru işler yaptığınız da pozisyon da veren bir takım. Icardi’nin üzerine yoğunlaşan 3 oyuncu vardı. Oyunun genelinde doğru pasları oynadığımızda doğru işler çıktı. Çok fazla ürettik. Genel olarak baktığınızda hem kilidi açtık hem rakibin savunma dizilişini erken golle bozduk. Geçen haftaya göre çok daha az pozisyon verdik.”

‘AİLE ORTAMI KEYİF VERİYOR’

“Hep birlikte sevinmek, hep istediğimiz şey bu. 11 kişi oynayabiliyor, 5 kişi oyuna girebiliyor çünkü. Hakim de maçın yıldızlarından biriydi. İçeri gittikten sonra tekrar sahaya çıktı. Hep birlikte sevinçlerini yaşadılar. Verdiğimiz birliktelik, aile ortamı çok büyük keyif veriyor. Oyuncularımızın hep bir arada olmasını istiyoruz aslında”

Kaynak: Sözcü