Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük’ü 2-1 mağlup ederek şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

Zorlu karşılaşmaya tutuk başlayan sarı-lacivertliler, pozisyon bulmakta zorlandı. İki takımın da birbirine üstünlük kuramadığı ilk yarının uzatma dakikalarında Fatih Karagümrük, Can Keleş ile golü buldu ve soyunma odasına 1-0 üstünlükle gitti.

İkinci yarıya hızlı başlayan Kanarya, 49. dakikada Edin Dzeko’nun golüyle beraberliği yakaladı. Ataklarını sürdüren sarı-lacivertliler, 58. dakikada Michy Batshuayi’nin penaltıdan kaydettiği golle 2-1 öne geçti.

Fatih Karagümrük, 77. dakikada Ryan Mendes’in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalınca kalan dakikalarda oyun üstünlüğünü tamamen ele alan Fenerbahçe, müsabakadan 2-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla 85’e yükselten sarı-lacivertliler, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Öte yandan Fatih Karagümrük – Fenerbahçe müsabakası sonrası en çok konuşulan oyunculardan biri de Fenerbahçeli Rade Krunic’ti. Boşnak futbolcunun geldiği günden bu yana ortaya koyun büyük eleştiri almıştı.

Milliyet’te yer alan habere göre, sarı lacivertlilere ara transfer döneminde gelen Rade Krunic çok ciddi adaptasyon sıkıntısı yaşıyor.

Yıldız oyuncunun yakın çevresine “Ben oynamam gerektiği gibi oynuyorum” dediği kaydedildi. Tecrübeli oyuncunun ayrıca gelen eleştiriler sonrası ciddi şekilde demoralize olduğu ifade edildi.

Öte yandan Krunic’in bu performansına devam etmesi durumunda sezon sonu yolların ayrılacağı bildirildi.

30 yaşındaki orta saha, Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 16 maça çıktı.

Krunic bu karşılaşmalarda 1 asist yaptı.

Kaynak: FotoMaç